top of page

Om oss

Integritetsskydd

Matrøyk inhämtar uppgifter gällande hur våra kanaler används. Läs om vilka uppgifter vi inhämtar och vad vi använder dem till. 

Vi har allt du behöver för att röka mat.

Vi på Matrøyk AS är intresserade av att bevara de skandinaviska mattraditionerna. Vi har därför utvecklat en komplett lösning för att röka mat som gör det enkelt för dig att röka dina egna ingredienser.

Vår hobbyrökning har utvecklats genom generationer och bygger på traditioner som ingår i den skandinaviska folksjälen. Vi har åtagit oss att leverera produkter av en kvalitet som hjälper dig att känna dig bekväm när du lagar mat och som hjälper dig att få ett bra resultat när du röker dina ingredienser.

Möjligheten att kunna röka din egen mat efterfrågas av fler och fler människor i många länder. Många vill förfina ingredienserna i rökhuset för att skapa unika smaker som ger en extra måltid till en god måltid. Andra vill göra de traditionella rätterna som har varit vanliga i Skandinavien i generationer. Kom ihåg att det mesta kan rökas, inte bara traditionella rätter som rökt lax, kotletter och bacon.

Matrökning - Alla kan röka mat!

Våra produkter är under ständig utveckling och förnyelse. Vi förbehåller oss därför rätten att göra produktändringar som kan avvika från presentationer och bilder både i webbutiken och på webbplatsen.

Matrøyk AS

Företagsnummer 986507175MVA
Storgaten 85, 9008 Tromsø, Norge
PO Box 1146
9261 Tromsø.

Tel. + 47 46 91 46 91.

e-postadress: post@matrok.se

www.matrok.se

bottom of page